puh.‭09 4272 5003 info@clinicwallu.fi

Uutuudet

MITÄ ON PLASMA

Plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen.

MIKÄ ON PLASMA PEN HOITO?

Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasmalla. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikkoa. Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton.

Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

KENELLE HOITO SOPII?

Hoito voidaan tehdä kaikille terveille henkilöille ja ihon tulee olla ehjä hoidettavalta alueelta.

KONTRAINDIKAATIOT

  • Herpes (tarvitsee estolääkityksen)
  • Raskaus ja imetys
  • Sydämentahdistin

HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen hoidettu alue tulee pitää kuivana noin 5-7 päivää eikä iholle saa laittaa meikkiä tai omia voiteita, kunnes ruvet ovat poistuneet itsestään.

Hikiliikunta ja uinti on kielletty ensimmäisen viikon ajan sekä sauna, joka on kielletty vielä joitakin viikkoja myös käsittelyn jälkeen.

Käsittelyn jälkeen hoidettava alue suojataan Plasma Penin omalla suojavoiteella viikon ajan. Punoitus, turvotus, lievä kutina ja kiristävä tunne ovat mahdollisia hoidon jälkeisinä päivinä.

Käsitelty alue on heti hoidon jälkeen hieman punoittava ja ruskeat pisteet näkyvät selkeästi.

Seuraavana päivänä on todennäköisesti erittäin voimakas turvotus käsitellyllä alueella, joka kuitenkin laskee nopeasti.

Kolmantena päivänä on jo nähtävissä selkeästi tulosta hoidosta ja iho on siistimmän näköinen. Lievä ihon punoitus voi jatkua hoidetulla alueella useampia viikkoja ja iholla saa tässä vaiheessa käyttää meikkiä tai peiteainetta. Iholla tulee ehdottomasti käyttää päivittäin aurinkovoidetta ja auringonottoa on vältettävä useampia viikkoja.

 

Hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia ja pysyvät usemman vuoden. Hoitokertojen määrä on 1-3.

Yhdellä hoitokerralla saadaan jo näyttävä tulos ja tarvittaessa hoito voidaan uusia aikaisintaan 12 viikon kuluttua.

WHAT IS THE SECRET OF YOUTHFUL SKIN?

moisture

clean skin

even skintone

protection
The Pink-Aging

treatment
is a dermatological solution for professionals!
Did you know that injecting skinbooster with multi-needle&airless pump has been presented as new effective treatment method in
MONACO by
Dr. Andreas Chang (general surgeon, SD)
Pharmatceutical liquid stimulates the vitalization of fibroblast cells, which are the basic structural frameworks of tissues, by improving skin metabolism via a dynamic activation of its 56 components!
10 vitamins
17 aminoacids
14 peptides
Q10
HA
Growth factors
Welcome new 2020 with BEST ANTIAGE treatment and shine like a STAR
Mike on kauniin ja nuoreen ihon salaisuus?

kosteus

tasoinen sävy

oikea suojaus

puhdistus
Haluatko aloitta uuden vuoden hemmotelemalla itseänsä parhalla ihohoidolla?
RIBESKIN PINK
10 vitamiinia
17 aminohappoa
14 peptiitia
HA
Coenzyme 10
Kasvufaktorit
Hoidon erikoisuus on 19 neulan otsikossa joka vie kaikki aineosat 0,5 mm syvyydelle ihoon!
Suoitellaan 4 hoitoa joka 20 päivän välein

1 hoito = 100 eur
4 hoitoa = 300 eur

Heitä hyvästit epäpuhtaalle ja elottomalle iholle! H202 Small Bubble -kasvohoito on oikea monitoimihoito. Tämä ravitseva, kosteuttava ja tehokkaasti syväpuhdistava hoitokokonaisuus on jokaisen kauneudenhoidon ammattilaisen valinta..

H202 Small Bubble on kaikille ihotyypeille sopiva, täysin kivuton kasvohoito. Hoidon 6 vaihetta tukevat toinen toisiaan, lopputuloksena upean kuulaat ja virkistyneet kasvot. Alipaineen ja erilaisten ja hoitopäiden avulla kasvot mm. kuoritaan ja ihohuokoset syväpuhdistetaan, jonka lisäksi ihoon syötetään tehoaineita. Hoidossa hyödynnetään myös radiofrekvenssiä ja ultraääntä, joilla puolestaan on ihoa kiinteyttävä ja uudistava vaikutus.

Tervetuloa huolehtimaan kasvoistasi!

Tutustumistarjous on voimassa 1.9.2020 asti.

Yhteystiedot

Onko vaikeuksia reitille?

Tilaa uutiskirjeemme

ja saa kauneudenhoitovinkit sekä ajankohtaiset tarjoukset ensimmäisenä!

 

You have Successfully Subscribed!

WhatsApp chat